Hallandsparken

Velkommen til Institutionen


Daginstitutionen Hallandsparken er et smørhul - beliggende i Gadehaveområdet, med høns i haven. Vi er en kommunal integreret 0-6 års institution normeret til 69 enheder, dette betyder at vi i børnehaven i øjeblikket er 22 børn og at vuggestuerne har 13 børn. Vi er 10 fastansatte og har ofte studerende og praktikanter.

 

Vi lægger vægt på en gensidig åbenhed og ærlighed, forældre og personale imellem, dermed kan vi sammen skabe en tryg dagligdag, hvor glade børn trives og udvikler sig. 


 

www.flickr.com/photos/hallandsparken
A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr A photo on Flickr

Nyheder


Udskrift fra: inst.htk.dk - 19. July 2019, kl. 18:15.
Informationerne må alene anvendes til eget ikke-kommercielt brug.
Artiklens placering: http://hallandsparken.htk.dk/