Indretning og lokaler

 

Beliggenhed

Hallandsparken ligger i et rækkehusbyggeri tæt på den lokale folkeskole Gadehaveskolen og tæt på Høje Taastrup station.

Institutionen blev bygget i 1982.

 

 

Indretning og lokaler


Alrummet

Vi byder dig velkommen i et lyst og stort alrum også kaldes "gangen". Her spiser vi morgenmad med levende lys og i en hyggelig atsmosfære med de børn som kommer tidligt.

Rummet er også et sted hvor der leges i forskellige hjørner og kroge, samt oppe i vores "abe-hule". Det er her børnene har deres garderober og hvor der til tider kan være et livligt mylder af børn som kommer og går. Køkken, kontor og stuerne har direkte adgang ud til alrummet.

Køkkenet

Her vinkes ofte farvel til mor og far. Børnene har her mulighed for at hjælpe med at lave mad og få sig en hyggesludder med madmor.


Stuerne

De tre stuer har et stort rum, med et mindre rum tilknyttet. De to vuggestuegrupper har indrettet sig med madrasser og tumleplads - mens de i børnehavegruppen har lagt mere vægt på at skabe "rum", hvor rolle-og konstruktionslege kan udfolde sig i små grupper.


Legepladsen

Alle stuer har havedør ud til legepladsen, hvor der er plads til motoriskudfoldelse, naturoplevelser og "højt til loftet".

Her er forskellige "rum" til forskellige lege indenfor temaerne jord, vand, luft og ild.

Jord: Der må graves i vores troldehøj.I købmandsbutikken kan du købe fine sandkager, mens du kigger på regnorme som er indsamlet i en spand.

Vand: Vi har vandbassin og ofte vandpytter eller vand i sandkassen.

Luft: Der kan komme luft under vingerne når der gynges, både i dækgyngerne og i den store fulgerede.Der kan være en livlig trafik af løbecykler, motorcykler og løbehjul blandt hinkende og kravlende børn.

Ild: Vi har en bålplads.hvor vi laver mad eller koger vand til varm kakao!


Vi har også høns, som vi har meget fornøjelse af at passe, snakke med og hente æg hos!